Neuro Emotionele Integratie

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is ontwikkeld door Roy Martina, arts en vitaliteitscoach. Met NEI-therapie kan men de belemmerende emoties, die je tegenhouden om dŠt te bereiken wat je wilt, op een simpele manier integreren (in balans brengen). En dit kan van alles zijn: op het vlak van relaties, gezondheid, een lichamelijke klacht, stoppen met een verslaving, verwerken van nare gebeurtenissen enz. Het is een techniek, die ons succesvoller kan maken op financieel, relationeel, emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek en gezondheidsgebied.

Magneetveldtherapie

Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden door elektromagnetische trillingen. Veel ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen, die de lichamelijke functies ontregelen. Elk orgaan en systeem in het lichaam heeft zijn eigen unieke trillingsgetal. Deze trillingsgetallen/frequenties zijn samengebracht in een apparaat. Dit apparaat zendt dus lichaamseigen trillingen uit, waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Deze methode is pijnloos en heft o.a. allerlei blokkades op, de cellen worden geactiveerd en afvalstoffen worden losgetrild en afgevoerd. Magneetveldtherapie helpt bij uiteenlopende klachten; bijvoorbeeld stress, menstruatieklachten, allergieŽn. Vooral bij zonneallergieŽn zijn er hele goede resultaten bereikt.

MatriXcoaching

De MatriXmethode© is ontwikkeld door Ingrid Stoop. Deze methode is uitermate geschikt om leerproblemen te verhelpen bij vooral beelddenkers (visuele personen) en gaat ervan uit dat het antwoord te vinden is in de mens zelf. Dit geldt zowel voor volwassenen als kinderen. Door gerichte vragen te stellen kan de interne strategie om nieuwe dingen te leren worden ontdekt.